e arta

‘Në Tiranë Gorbaçovin s’e priti njëri’, Nazarko: Nuk takoi asnjë politikan shqiptar

Analisti Shpëtim Nazarko tha se Mikail Gorbaçov do të mbahet mend si njeriu që shkatërroi komunizmin dhe solli demokracinë. Në një intervistë...