e Iranit

Kërcënohen lojtarët e Iranit: Nëse protestoni, do të arrestohen familjarët tuaj

Irani dhe Shtetet e Bashkuara të Amerikës përballen në ndeshjen e tretë të grupit B, ku vetëm njëra prej tyre mund...