e jashtme

Ministrja e Jashtme e Gjermanisë viziton Ballkanin mes tensioneve Serbi-Kosovë

Ministrja e Jashtme gjermane Annalena Baerbock do të udhëtojë në Ballkan më 5 tetor në mes të tensioneve në rritje mes...

Ministria e Jashtme notë verbale ndaj ministrit britanik të Emigracionit

Ambasadori i Britanisë së Madhe në Shqipëri, Alastair King Smith është thirrur sot ne Ministrinë e Punëve të Jashtme dhe i...

Diaspora mbetet pa agjenci, MEPJ: Do kursejmë 71 mln lekë

E krijuar 5 vite më parë, Agjencia e Diasporës do të shkrihet. Arsyet e një vendimmarrjeje të tillë nga ana e qeverisë...