eda

Dy mamatë e dashuruara: Edukatoret sillen mrekullisht me ne dhe vajzat tona

Eda dhe Alba, janë një çift lesbikesh që vendosën të bëhen nëna të dy vajzave për të plotësuar famlijen e tyre. Në...

‘Kush është burri nga ju’, Alba flet për pyetjet që i bëjnë për lidhjen me Edën

Eda dhe Alba, janë një çift lesbikesh që vendosën të bëhen nëna të dy vajzave për të plotësuar famlijen e tyre. Në...

‘Mezi prisja mësuesen e anglishtes’, Eda rrëfen kur nisën pëlqimet e para për vajzat

Eda dhe Alba, janë një çift lesbikesh që vendosën të bëhen nëna të dy vajzave për të plotësuar famlijen e tyre. Në...