egjipiti

Shqipëria lëshon viza turistike për 8 shtete, agjencitë nuk presin fluks

Vera po vjen dhe vëmendja është përqendruar te turizmi. Joshja e të huajve është synimi i parë i qeverisë. Me këtë angazhim,...