ekipi i kerkim shpetimit

Tërmeti tragjik, mbërrin në Turqi skuadra shqiptare e kërkim-shpëtimit

Ka mbërritur në Turqi skuadra e kërkim-shpëtimit dhe e ndihmës shëndetësore e dërguar nga shteti ynë. Lajmin e ka bërë me dije...