ekologjike

5 qytetet me hotelet më ekologjike në botë

Nëse je nisur për një udhëtim dhe po kërkon një ambient miqësor me mjedisin, këtu është një listë e pesë qyteteve...

Katastrofë ekologjike në Peru

Derdhja e naftës në brigjet qendrore të Perusë dy javë më parë, cilësohet si një katastrofë ekologjike. Cisterna me flamur italian...