erbin karamuca

Plani i grabitjes së bankës, eksperti: Ka çaluar siguria

Mungesa e masave të sigurisë i dha mundësinë grabitësve të futeshin në tunelet e nëndheshme dhe të planifikonin hyrjen në bankë. Është...