erion dasho

Rritet vdekshmëria, Dasho: Ndër shkaqet, COVID dhe pasojat afatgjata të virusit

Numri i vdekjeve të regjistruara në Shqipëri gjatë vitit 2021, është 30.507, duke shënuar një rritje prej 10,5 % vdekje më...

Mjeku Dasho tregon pasojat afatgjata të COVID-it te pacientët

Epidemiologu Erion Dasho ka treguar për emisionin "Mirëmëngjes" në "Euronews Albania" disa nga pasojat afatgjata që lë Covid-19 te pacientët. Dasho u...