ervis matinaj

Ervis Martinaj është vrarë? Si i eleminuan bashkëpunëtorët dhe familjarët e tij

Prej 10 ditësh policia po verifikon disa të dhëna për zhdukjen e Ervis Martinaj. Denoncimi për zhdukjen e Ervis Martinajt u...