etjen xhafaj

Hapja e negociatave, Xhafaj: Nuk dinim se cilën opozitë të ftonim në Bruksel

Deputeti i Partisë Socialiste, Etjen Xhafaj thotë se opozita mund të ishte e pranishme në ceremoninë e hapjes së negociatave në...

Presidenti i ri, Xhafaj: Mazhoranca nuk negocion me persona “non grata”

Deputeti i Partisë Socialiste, Etjen Xhafaj deklaroi se mazhoranca nuk do të negociojë për presidentin e ri, me persona që janë...

Politika në 31 vite ka dështuar të japë shpresë për rininë, thotë deputeti

Deputeti Etjen Xhafaj thotë se teknologjia dhe inovacioni do të jenë sektorë të rëndësishëm në të ardhmen. Sipas tij politika shqiptare në...