evazion fiskal

Rriten gjobat për bizneset dhe individët që kryejnë evazion fiskal

Ministria e Financave ka aplikuar ndryshime ligjore në ligjin e Procedurave Tatimore, nëpërmjet të cilave Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve merr...

Shakira akuzohet për evazion fiskal, rrezikon 8 vite burg dhe 23 milionë euro gjobë

Këngëtarja kolumbiane Shakira do duhet të dalë në gjykatë për t'u përgjigjur për gjashtë krime ndaj Thesarit Publik spanjoll, për të...

Dënohet financiari i Trump, shpallet fajtor për mashtrim dhe evazion fiskal

Shefi i financave të kompanisë së ish-presidentit Donald Trump është shpallur fajtor për mashtrim dhe evazion fiskal nga një gjykatë e...

Shakira në gjykatë, akuzohet për evazion fiskal

Këngëtarja Shakira do të gjykohet nga prokurorët spanjollë. Mbi të rëndon akuza se ajo mashtroi qeverinë duke i shkaktuar një dëm...