fabrikes

Abazoviç merr pjesë në hapjen e fabrikës ruse në Nikshiq

Në Nikshiq është hapur fabrika e vodkës Beluga, ku më shumë se 200 punëtorë tashmë janë të punësuar në prodhim, administrim...

Viktima nga shpërthimi i fabrikës së çokollatës në Pensilvani

Tre persona humbën jetën në një shpërthim që ndodhi në një fabrikë çokollate në Pensilvani dhe katër janë të zhdukur, njoftuan...