fakultetin

Pazar me diplomat në Kosovë, sipas Koalicionit për Transparencë e Integritet

Në Kosovë po bëhet pazar me tema të diplomës, sipas Koalicionit për Transparencë dhe Integritet. Ata përmes një tryeze diskutuan shit-blerjen e...