familjet

UNICEF: Mijëra fëmijëve të traumatizuar në Ukrainë u nevojitet ndihmë

Mijëra fëmijë në Ukrainë kanë nevojë urgjente për mbështetje psikologjike, pasi janë përballur me luftën traumatike në Ukrainë, deklaroi Agjencia e...

Si ka ndikuar rritja e çmimeve në Evropë?

Çmimet e naftës, gazit dhe ushqimeve janë rritur në nivele rekord në shumë shtete evropiane. Kjo situat  nisi pak ditë pas...