finalande

RMV miraton protokollet për anëtarësimin e Finlandës dhe Suedisë në NATO

Kuvendi i Maqedonisë së Veriut sot në seancën e 82-të me 103 vota për dhe dy kundër, ratifikoi protokollet për anëtarësimin...