financiare

Paditet Donald Trump, ish-presidenti dhe fëmijët akuzohen për mashtrime financiare

Donald Trump dhe tre nga fëmijët e tij janë paditur të martën nga prokuroria e Nju Jorkut për mashtrim financiar përmes...

Civici: Mashtruesit financiarë janë gjenialë, gjejnë dobësitë e sistemit

Ekonomisti dhe autori i librit "Mashtruesit financiarë", Ardian Civici thotë se këta persona janë gjenialë, pasi arrijnë që të gjejnë dobësitë...

Qiproja akuzon Turqinë se synon kontrollin e plotë të veriut separatist

Qipro akuzon Turqinë se po kërkon të ketë kontroll të plotë mbi veriun separatist të ishullit, dhe për këtë do të...

Perëndimi garanton mbështetje ushtarake dhe financiare për Ukrainën

Ofensiva e re ruse në lindje të Ukrainës po nxit aleatët perëndimorë të dërgojnë më shumë armë për të ndihmuar  në...

Nuk do të ketë abone gjatë marsit, njofton Unioni i Transportit Publik

Unioni i Transportit Publik në Tiranë njoftoi të enjten se në mars nuk do të ofrohet shërbimi mujor i abonesë për...