firmosja

PD nënshkruan marrëveshjen e koalicionit me PBDNJ-në për zgjedhjet lokale

Është firmosur këtë të mërkurë marrëveshja e koalicionit për zgjedhjet lokale mes Partisë Demokratike dhe Partisë Bashkimi për të Drejtat e...