fitime

Bashkitë fitojnë më shumë, mblodhën 73 mld lekë për 9 muaj

Bashkitë po bëhen me eficente në mbledhjen e taksave dhe të ardhurave nga burimet vendore. Në 9-mujorin e kaluar ato mblodhën...

Ndërtimet rrisin të ardhurat, 73 mln euro nga taksat vetëm në 3 muaj

Ndërtimi mbetet burimi kryesor i të ardhurave për bashkitë në vend. Vetëm në 3 muaj të vitit 2022 ato kanë vjelë...

Vetëm bastet çonin 15 mln € në vit në arkën e shtetit

31 dhjetori 2018 ishte dita e fundit që në Shqipëri u lejua vendosja e basteve. Pas këtij vendimi drastik të qeverisë fenomeni...

Rritja e çmimit të naftës, Shell raporton fitime rekord prej 11.3 mld €

Shell shënoi fitime rekord të enjten për të dytin tremujor radhazi. Gjigandi i energjisë përfitoi nga rritja e çmimeve të naftës...

1 milionë fuçi naftë në ditë në treg, masat e SHBA-së ndaj krizës

Shtetet e Bashkuara të Amerikës nxjerrin në treg sasinë më të madhe të rezervave të naftës, në përpjekje për të mbajtur...