fitnes

Burrat dhe gratë duhet të stërviten në kohë të ndryshme, thotë studimi

Sipas një studimi amerikan burrat dhe gratë duhet të stërviten në kohë të ndryshme. Ai zbuloi se gratë djegin më shumë yndyrë...