fizioterapist

Fizioterapisti: 50-60% e fëmijëve kanë devijime të shpinës

Fizioterapisti Kleton Kadillari këshilloi që përveç fizkulturës të shtohen edhe ushtrime të posaçme nëpër shkolla sa i takon rregullimit të posturës. Në...

Sa peshon një çantë shkolle? Këshillat e fizioterapistit

Fizioterapisti Kleton Kadillari u shpreh se ka studime që vërtetojnë lidhjen mes çantave të rënda të shkollës dhe dhimbjes së shpinës. “Mund...