floket

Cili është vendi me çmimet më të shtrenjta për prerjen e flokëve

Sipas të dhënave të “World of Statistics”, norvegjezët paguajnë mesatarisht 60 euro për prerjen e flokëve, duke qenë kështu vendi më i shtrenjtë në botë....

Kim Kardashian sapo zbuloi një anë që nuk e njihnim!

Kim Kardashian është padyshim një ikonë mode. Gjithçka ajo vesh, çdo stil që ajo përdor, çdo model flokësh kthehet në trend. E...

5 vjeçe, vajza më e vogël që ka dhuruar flokët për të sëmurat me kancer

“Dhuro flokë, fal shpresë” është në vitin e shtatë të saj. Të dielën u zhvillua një fushatë sensibilizuese në mbështetje të vajzave dhe...

Gratë në mbarë botën po presin flokët për Iranin

Gratë në mbarë botën po bashkohen në protestë kundër qeverisë iraniane duke prerë flokët. Protestat nisën pas vdekjes së Mahsa Amini, e...