fluks

Temperaturë e lartë, dhimbje grykësh e rrufë, fluks nga virozat e stinës në spitale

Me ndryshimin e temperaturave, numri i pacientëve që i drejtohen Qendrave Shëndetësore dhe urgjencës pediatrike është rritur. “Numri i vizitave ka ardhur...

Fluks në Kapshticë, emigrantët kthehen për pushime

Emigrantët shqiptarë të cilët punojnë dhe jetojnë në Greqi kanë vendosur të pushojnë në Shqipëri. Euronews Albania ishte mëngjesin e sotëm në...

Fluks në kufi, mbi 4 orë për të dalë nga Merdare

Në orët e pasdites gjendja në pikat e kalimeve kufitare në Kosovë vazhdon të jetë e ngarkuar. Sipas të dhënave të Ministrisë...

Fluks automjetesh Kapshticë, dogana shqiptare me kapacitet të plotë

Numri i hyrjeve është në nivele të larta në pikën e kalimit kufitar të Kapshticës ku në datën 13 gusht kanë...

Fluksh emigrantësh në Kapshticë, familjarët i përgatisin për çmime të larta

Fillon fluksi i lëvizjeve në pikën kufitare të doganës së Kapshticës. Kjo doganë ka pasur një situatë normale dhe po punon...

Emigrantët kthehen për pushime, fluks pasagjerësh në portin e Durrësit

Shifrat nga porti i Durrësit tregojnë për një sezon të mbarë veror. Mbi 50.000 persona më shumë krahasuar me një vit më...

Rikthehet qarkullimi normal, 400 mijë të huaj erdhën në prill

1 milion të huaj kanë hyrë në Shqipëri, në 4 muajt e parë të vitit, ku bumi më i madh është...

Heqja e kufizimeve COVID shton fluksin në pikat e kalimit kufitar në Juglindje

Numri i hyrje- daljeve në të gjitha pikat e kalimit kufitar në juglindje të vendit është rritur ndjeshëm këtë të diel. Burime...