fluturimin

Inflacioni vijon ‘fluturimin’, BQE: Rritja më e lartë se parashikimet

Inflacioni në zonën Euro nuk ka arritur ende pikun dhe rrezikon që të rritet më shumë se parashikimet, ka paralajmëruar presidentja...