fondeve

Hungaria pret zhbllokimin e fondeve të BE

Hungaria pret që muajin e ardhshëm Brukseli të heqë embargon ndaj fondeve të ngrira për rimëkëmbje nga COVID-i dhe pret që...

‘Mbledhjen e fondeve s’e kanë kërkuar motrat’, flet e afërmja e Florind Belliut

Anisela Zhupani, nismëtare e kërkesës për donacione GOFUNDME, që synon të grumbullojë para për të ndihmuar 2 fëmijët e çiftit Belliu,...