fondi i sfidave

Zvicra i bashkohet Fondit Rajonal të Sfidave

9.7 MILION CHF SHTESË ZOTOHEN PËR FINANCIMIN E PROJEKTEVE TË TRAJNIMIT BASHKËPUNUES NË BALLKANIN PERËNDIMOR 6 Banka Gjermane për Zhvillim KfW dhe Qeveria...