fondi shqiptar i zhvillimit

Britania ‘shënjestron’ të korruptuarit në Shqipëri | 5 ngjarje kryesore

Britania e Madhe ‘nën shënjestër’ disa shqiptarë, lidhje me krimin Britania e Madhe ka vendosur ‘nën shënjestër’ disa shtetas shqiptarë, sipas...

Tenderat, Fondi Shqiptar i Zhvillimit i rrezikon buxhetit 10 milionë euro dëm

Fondi Shqiptar i Zhvillimit i ka rrezikuar buxhetit të shtetit 10 milionë euro humbje duke fryrë preventivët dhe kostot në 9...

KLSH: Fondi Shqiptar i Zhvillimit, abuzime me rrugën Uji i Ftohtë-Orikum

Rikonstruksioni i rrugës Uji i Ftohtë-Orikum dukshëm është i projektuar keq nga Fondi Shqiptar i Zhvillimit. Kontrolli i Lartë i Shtetit e...