francesk

Papa Françesk: Dezinformimi mbi vaksinat, shkelje e të drejtave të njeriut

Papa Françesk ka deklaruar se dezinformimi mbi pandeminë COVID-19 dhe vaksinat janë shkelje të te drejtave të njeriut. Ai denoncoi “shtrembërimin e...