franck muller

Boraj: Ora e Franck Muller me portretin e Skënderbeut, mund të jetë porositur

Bashkëthemeluesi dhe drejtori ekzekutiv i markës "JH", Nertil Boraj thotë ora e prodhuar nga kompania zvicerane Franck Muller me portretin e...