fruth

OBSH përshëndet aplikimin e vaksinës HPV: Rastet me fruth po rriten

Drejtori i OBSH për Europën, dr. Hans Kluge ka shfrytëzuar videomesazhin drejtuar kongresit të parë shëndetësor të mbajtur në Tiranë për...

Alimehmeti: Fëmijët nuk po vaksinohen për fruthin, kjo është alarmante

Mjeku Ilir Alimehmeti tha se është alarmant fakti që fëmijët nuk po vaksinohen për fruthin. Në një intervistë për “Good Morning Albanians”...

Më shumë se 150 fëmijë vdiqën nga një shpërthim i fruthit në Zimbabve 

Të paktën 157 fëmijë kanë vdekur si pasojë e një shpërthimi të fruthit në Zimbabve dhe më shumë se 2 mijë...