fuga

‘Der Spiegel’: Rama i shoqëruar në polici, Kryeministria përgënjeshtron

Media gjermane ‘Der Spiegel’ ka publikuar të premten një artikull ku shkruhet se kryeministri Edi Rama është shoqëruar nga policia federale...

Agjencia për Media dhe Informim përplas Endri Fugën dhe Ina Zhupën

Pas kritikave të opozitës për krijimin e Agjencisë për Media dhe Informim nga qeveria, Endri Fuga në cilësinë e drejtorit të kësaj...