fugona

Rriten biletat e transportit në Shkodër e Vlorë

Në kushtet e rritjes së çmimit të karburantit, shërbimi transportit ndërqytetas në Shkodër dhe Vlorë kanë rritur çmimin e biletës. Shkodër Të udhëtosh...