fushe arrez

“Vendlindja është amanet”, festa gjallëron Fushë Arrëzin

Fushe Arrëzi ka zgjedhur që më datat 12 dhe 13 gusht të sjelle një festë për qytetin me emrin “vendlindja është...

Vdes nëna me dy vajzat, dyshohet se ranë në kontakt me energjinë elektrike

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në Fushë Arrëz këtë të shtunë, ku 3 pjesëtarë të një familjeje, nëna dhe dy...