g clas

Lirohet shoferi që përplasi çiftin dhe foshnjën 3 muajsh

Ajas Sulejmani, i cili përplasi me automjetin e tij tek vijat e bardha në zonën e “21 Dhjetorit”, çiftin Konomi dhe...