gaz lotjelles

Sri Lanka shpall gjendjen e jashtëzakonshme, gaz lotsjellës ndaj protestuesve

Kryeministri i Sri Lankës, Ranil Wickremesinghe ka shpallur një gjendje të jashtëzakonshme në vend dhe një shtetrrethim është vendosur në provincën...