gezim kasapolli

Kur do të arrihet marrëveshja Kosovë-Serbi? Flet ish-ambasadori, Gëzim Kasapolli

Ish-ambadasori i Kosovës në Kroaci, Gëzim Kasapolli deklaroi se marrëveshja mes Kosovës dhe Serbisë duhet të arrihet sa më shpejt, pasi...

Ish-ambasadori: Ja çfarë duhet të bëjë Kosova për Asosacionin

Ish-ambasadori i Kosovës në Kroaci, Gëzim Kasapolli thotë se në Kosovë duhet që të gjithë aktorët politikë të brendshëm, të krijojnë...