gjaku

Nga se vjen anemia dhe si mund të kurohet?

Anemia është një gjendje që pothuajse gjysma e botës e ka ose e merr. Shpjegimi i saj është se lidhja sasiore e...

Zbulohet grupi i gjakut të Krishtit, çfarë vërtetoi çarçafi që e mbuloi

30 vite më parë Papa Gjon Pali i Dytë vizitoi Shqipërinë në një vizitë historike pas rënies së sitemit komunist. I...

Gazetari italian: Unë kam gjakun e pastër të Skënderbeut, Sophie s’i përket familjes

Gazetari italian Loris Castriota ka deklaruar se është ai që ka gjakun e pastër të familjen Kastrioti, duke qenë një pasardhës...

Kuçani: Kontrolloni nivelin e antikorpeve para se të bëni vaksinën anti-Covid

Mjeku shqiptar në Austri, Arben Kuçani rekomandon që personat të cilët janë në dyshime për të kryer ose jo vaksinën anti-covid,...

Zelenski kritika Perëndimit: Nafta ruse e paguar me para gjaku

Presidenti i Ukrainës, Volodimir Zelenski, ka akuzuar vendet evropiane që vazhdojnë të blejnë naftë ruse se fitojnë paratë e tyre në...