gjel deti

“Për vete ruajmë më specialin”, Bajrami dhe Bajamja tregojnë si i rrisin gjelat

Flor Gjini me Real People në Euronews Albania vizitoi këtë 31 dhjetor Bajramin dhe Bajamen, dy personazhe shumë interesantë që prej...

Gjelat e detit nga Baldushku apo Peqini?

Flor Gjini me Real People në Euronews Albania vizitoi këtë 31 dhjetor Bajramin dhe Bajamen, dy personazhe shumë interesantë që prej...

Aktivistja: Mos e hani gjelin e detit, ai ka shpirt

Influencuesja dhe aktivistja Luisa Mell nuk ka qenë indiferente ndaj konsumit të gjelit të detit në këto darka fundviti, ku ka...

Rama e quajti “gjel Peqini”, flet për herë të parë Dashnor Sula

Deputeti demokrat Dashnor Sula në një intervistë për Euronews Albania u shpreh se nuk ndihet i ofenduar personalisht për gjuhën e...