gjuetisë

SHBA, policia në ditën e dytë të ‘gjuetisë’ ndaj personit që vrau 18 vetë në lokal

Gjuetia në kërkim të një rezervist të ushtrisë amerikane i dyshuar për vrasjen e 18 personave dhe plagosjen e 13 të...

Qeveria indekson pensionet me 3,3%

Qeveria do të indeksojë pensionet me 3,3%, për arsye të rritjes së çmimeve. Ky vendim u mor gjatë mbledhjes së qeverisë, të...