gjykatave

PD në dyert e gjykatave, padia për vulën ende pa një datë shqyrtimi

Përplasja në Partinë Demokratike përveç aspektit politik dhe ndarjes së partisë në dy grupime që nuk njohin dhe sulmojnë njëri-tjetrin, ka...