gjykimi

Nesër nis gjykimi në Hagë, për çfarë akuzohen ish-krerët e UÇK

Nesër nis gjykimi i Hashim Thaçin, Kadri Veselin, Jakup Krasniqin dhe Rexhep Selimin. Ata do të përballen me akuza për krime...

Gjykimi i Thaçit dhe ish-krerëve të UÇK do nisë para fundit të vitit

Gjykatësi i procedurës paraprake në rastin ndaj ish-krerëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Nicolas Guillou tha se synon që të kalojë...