gra serbe

Pse nuk ka reaguar qeveria e Kosovës dhe ndërkombëtarët për rrëmbimin e grave serbe?

Eksperti i sigurisë Bedri Elezi thotë se nuk ka pasur një reagim nga kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, në lidhje me...

Eksperti: 6 gra serbe po mbahen peng në Serbi, familjarët kanë humbur kontaktet

Eksperti i sigurisë Bedri Elezi deklaroi se 6 gra serbe janë rrëmbyer në veri të Mitrovicës dhe dyshohet se po mbahen...