grabitje në koplik

Grabitja e bankës në Koplik, gjykata lë në qeli 3 të arrestuarit

Gjykata e Shkallës së Parë në Shkodër vendosi masën “arrest me burg” për Bekim Gurrën, Admir Shabën dhe Armir Shabën, të...