gripi i shpendëve

Ministria e Bujqësisë: Nuk kompensohen vezët e eliminuara nga gripi i shpendëve

Një muaj pas ngordhjes masive të pulave në Durrës, nga gripi i shpendëve, tregtarët kanë kërkuar të dëmshpërblehen. Sipas tyre deri tani nuk është...

Gripi i shpendëve përgjysmon foletë, dëmtohet pelikani kaçurrel

Gripi i shpendëve ka dështuar proçesin e riprodhimit të pelikanit kaçurrel, në Parkun Kombëtar Divjakë Karavasta. Drejtori i këtij parku, Ardian Koçi,...

‘Gripi i shpendëve’, Ferro: S’ka bashkëpunim midis institucioneve

Ish-kreu i Shërbimit Veterinar në Ministrinë e Bujqësisë, Edi Ferro thotë se institucionet shtetërore nuk kanë bashkëpunim midis tyre në lidhje...

Mbi 1 mln pula të ngordhura në qarkun e Durrësit nga gripi i shpendëve

Një milion ka shkuar numri i pulave të ngordhura në qarkun e Durrësit, pas gripit që përfshiu shpendët dhe shpezët në...

Shfarosen 11% e pulave, 560 mijë shpendë të ngordhur nga gripi

560 mijë pula kanë ngordhur nga gripi i shpendëve deri më tani. Pjesa më e madhe e tyre u infektuan dhe...

Ndalohet shitja e shpendëve në Durrës, Dibër dhe Korçë

382 mijë pula kanë ngordhur si pasojë e gripit të shpendëve. Ministria e Bujqësisë bëri me dije se është ndaluar shitja...

Nis groposja e 300 mijë shpendëve në Durrës

Masivët me pula të ngordhura në pularitë e Durrësit dhe Shijakut po rrezikojnë shëndetin e punonjësve dhe shpërthimin e ndonjë epidemie...

Gripi i shpendëve, 3 pelikanë të ngordhur në Liqenin e Prespës

3 pelikanë janë gjetur të ngordhur në pjesën shqiptare të Liqenit të Prespës. Pas analizave laboratorike, pelikanët rezultuan me gripin e...

Konfirmohet rasti i parë i gripit të shpendëve në Durrës

Konfirmohet rasti i parë i gripit të shpendëve në një pulari në Durrës. Lajmin e bën të ditur Ministria e Bujqësisë...