Grupi i Ritemelimit

Dyert e blinduara çmontohen nga selia e PD

Mbrëmjen e së shtunës - ashtu siç paralajmëroi Komisioni i Rithemelimit - nisi puna për heqjen e adezivit dhe dyerve të...