grur

Britania hedh poshtë deklaratat e Putinit për eksportet e grurit ukrainas

Pretendimet e presidentit rus, Vladimir Putin se vetëm një pjesë e grurit të eksportuar nga Ukraina është duke arritur në vendet...

Marrëveshja rusi-Ukrainë për grurin, takimi në Stamboll

Një marrëveshje e rëndësishme mes Ukrainës dhe Rusisë nënshkruhet ditën e sotme në Stamboll, një marrëveshje e cila do t’i jap...