guardiadifinanza

Monitorime nga ajri për kanabis, Nano me skuadrën e Guarda di Finanza

Dukagjini, Thethi, Valbona, dhe Malësia e Krujës ishin koordinatat e para që monitoroi helikopteri i Guarda di Finanza-s italiane. Në këto...