Guxholli

Befason Guxholli: Nuk kam para për të pushuar në Jug, më lirë në Itali e Spanjë

Suzana Guxholli, ekonomiste tha në emisionin GoodMorning Albanians në Euronews Albania se çmimet e turizmit në jug të Shqipërisë janë të...

Jonida Shehu dhe Zana Guxholli bëjnë llogaritë, sa kushtojnë 800 KW energji?

Referuar shifrave të faturave të energjisë të deklaruara nga vetë qytetarët e pyetur, gjetjet e Barometrit konfirmojnë se 5.5 % e...

Ekspertja e ekonomisë krahason bordin e çmimeve me metodat në komunizëm

Bordi i çmimit të ushqimeve i krijuar nga qeveria nuk është efikas, sipas ekspertes së ekonomisë Zana Guxholli. E ftuar në emisionin...

28% e kosovarëve jetojnë me më pak se 2 euro në ditë, thotë ekonomisti

“28% e kosovarëve jetojnë me më pak se 2 euro në ditë, sipas Bankës Botërore”. Kështu deklaroi eksperti i ekonomisë në...