hajrulla ceku

Ministri Çeku: Kërcënimet ndaj meje, të nxitura nga mediat që kontrollohen nga Vuçiç

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sporteve në Kosovë, Hajrulla Çeku thotë se kërcënimet me jetë ndaj tij nga serbët, janë nxitur...

Serbët kërcënojnë me jetë ministrin e Kosovës

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sporteve në Kosovë, Hajrulla Çeku deklaroi se është kërcënuar me jetë nga serbët. Në një intervistë për...