hapat

‘’Hapat’’ e regjisorëve të rinj, festivali i teatrit vë përballë artistët e skenës

Drama e një çifti mes karrierës dhe intimitetit të tyre, "Koncerti’" ishte shfaqja që hapi në skenën e teatrit eksperimental "Kujtim...

Procedura, hapat se si zgjidhet presidenti

Mandati i Ilir Metës si President zgjat deri më 24 korrik. Brenda 24 majit duhet të nisë procedura në Parlament për...